Rødbetesalat

Rødbetesalat

Den er både fargerik, søt og syrlig. Rødbetesalaten passer ekstra godt til pølser og grillmat.

  • 3 rødbeter
  • 1 sjalottløk
  • 1 grønt eple
  • 2 dl crème fraîche
  • 2–3 ss dill
  • 1 sitron
  • Salt
  • Pepper

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Skrell og kutt rødbetene i  terninger. Ha rødbetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje. Stek dem i ovnen i 10–15 minutter. Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt eplet i små terninger. Skyll, tørk og  finhakk dillen. Ha de ovnsbakte betene, sjalottløken, epleterningene, dillen og crème fraîchen i en serveringsskål, og vend det godt sammen. Smak til medsaft fra sitronen, salt og pepper.



Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER