Rødbetesalat

Rødbetesalat

Den er både fargerik, søt og syrlig. Rødbetesalaten passer ekstra godt til pølser og grillmat.

  • 3 rødbeter
  • 1 sjalottløk
  • 1 grønt eple
  • 2 dl crème fraîche
  • 2–3 ss dill
  • 1 sitron
  • Salt
  • Pepper

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Skrell og kutt rødbetene i  terninger. Ha rødbetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje. Stek dem i ovnen i 10–15 minutter. Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt eplet i små terninger. Skyll, tørk og  finhakk dillen. Ha de ovnsbakte betene, sjalottløken, epleterningene, dillen og crème fraîchen i en serveringsskål, og vend det godt sammen. Smak til medsaft fra sitronen, salt og pepper.



Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER