Rødbetesalat

Rødbetesalat

Den er både fargerik, søt og syrlig. Rødbetesalaten passer ekstra godt til pølser og grillmat.

  • 3 rødbeter
  • 1 sjalottløk
  • 1 grønt eple
  • 2 dl crème fraîche
  • 2–3 ss dill
  • 1 sitron
  • Salt
  • Pepper

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Skrell og kutt rødbetene i  terninger. Ha rødbetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje. Stek dem i ovnen i 10–15 minutter. Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt eplet i små terninger. Skyll, tørk og  finhakk dillen. Ha de ovnsbakte betene, sjalottløken, epleterningene, dillen og crème fraîchen i en serveringsskål, og vend det godt sammen. Smak til medsaft fra sitronen, salt og pepper.



Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER