Laksewrap med grønnsaker og granateple

Wraps er både godt og enkelt å lage! Ønsker du en sunn variant anbefaler vi deg å lage wraps med laks, grønnsaker og granateple.

Til 4 personer

  • Laksefilet (550 g)
  • Gul paprika (1 stk)
  • Isbergsalat (1/2 stk)
  • Agurk (1/2 stk)
  • Granateple (1/2 stk)
  • Sweet chili-saus
  • Tortillalefse av fullkorn (1 pk)
  • Koriander
  • Sesamfrø
  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Skyll salaten i kaldt vann, og kutt salaten, agurken og paprikaen i strimler. Grovhakk korianderen. Fordel grønnsakene i skåler for servering.
  3. Skyll granateplet, kutt det i to på langs, og bank ut granateplekjerne med baksiden av en skje.
  4. Skjær fisken i terninger, og krydre den med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fisken i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt.
  5. Sett grønnsakene, laksen, sweet chili-sausen, sesamfrøene og tortillalefsene på bordet, slik at alle kan lage seg sin egen favorittwrap.

TipsSlik deler du et granateple