Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Imponer med en kremet eggerøre du faktisk kan smøre utover skiven med nybakt brød. Kanskje dekker du den også med røkelaks og dill?! Hemmeligheten for å få den kremete konsistensen, er å steke eggene forsiktig, og røre inn litt god ost. Så er det bare å dekke bordet med flagg og nyte frokosten.

Til 4 personer trenger du

6 egg
2 ss meierismør
50 gram revet parmesan eller annen moden hard ost
Salt
Pepper

Knekk eggene i en bolle, og visp dem sammen med 1 ss smør i biter. 

Varm opp en stekepanne til middels lav varme. Tilsett 1 ss smør og hell i egg og smørblandingen, og stek det 5–6 minutter under omrøring. Eggerøren skal ha en litt flytende, og saftig konsistens. 

Vend forsiktig inn den revne osten. Krydre med salt og pepper.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER