Hvitløkssmør til grillmaten

Hvitløkssmør til grillmaten

Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!](Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!)

Urtesmør er godt til fisk og skalldyr, men passer også utmerket til andre typer kjøtt. La smøret smeltet over ferdig grillet fisk eller kjøtt!

Ingredienser

3 hvitløksfedd (evt. selvplukket ramsløk) 2 ss hakket persille 1 ss mateddik 3 ss olivenolje 100 g smør (temperert) pepper

Slik gjør du:

Kjør hvitløken og persillen i en blender eller stavmikser til det er en puré, og ha så i smør. Smak til med eddik, olivenolje og pepper. Du kan gjerne bruke andre urter, for eksempel ramsløk, gressløk eller timian.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER