Hvitløkssmør til grillmaten

Hvitløkssmør til grillmaten

Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!](Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge!)

Urtesmør er godt til fisk og skalldyr, men passer også utmerket til andre typer kjøtt. La smøret smeltet over ferdig grillet fisk eller kjøtt!

Ingredienser

3 hvitløksfedd (evt. selvplukket ramsløk) 2 ss hakket persille 1 ss mateddik 3 ss olivenolje 100 g smør (temperert) pepper

Slik gjør du:

Kjør hvitløken og persillen i en blender eller stavmikser til det er en puré, og ha så i smør. Smak til med eddik, olivenolje og pepper. Du kan gjerne bruke andre urter, for eksempel ramsløk, gressløk eller timian.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER