Honningstekt kålrot med chili og ingefær
Kålroten er full av viktige C-vitaminer, og kalles også for Nordens appelsin. Den passer utmerket som snacks eller som tilbehør. Stek den for eksempel med honning, ingefær og chilli. Da smaker den nydelig.
- Kålrot
 - Smør
 - Flytende honning
 - Ingefær
 - Chili
 - Lime
 
- Kutt kålroten i jevne biter. Finriv ingefæren på et rivjern, og finhakk chilien. Kutt limen i båter.
 - Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok kålroten til den så vidt er gjennomkokt. Sil av vannet, og damp kålroten tørr.
 - Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt smør og honning. Stek kålroten i ca. 2 minutter, og smak til med ingefæren og chilien, saft fra limen og salt.
 
Velbekomme!