Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Honningstekt kålrot med chili og ingefær

Kålroten er full av viktige C-vitaminer, og kalles også for Nordens appelsin. Den passer utmerket som snacks eller som tilbehør. Stek den for eksempel med honning, ingefær og chilli. Da smaker den nydelig.

  • Kålrot
  • Smør
  • Flytende honning
  • Ingefær
  • Chili
  • Lime


  1. Kutt kålroten i jevne biter. Finriv ingefæren på et rivjern, og finhakk chilien. Kutt limen i båter.
  2. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og kok kålroten til den så vidt er gjennomkokt. Sil av vannet, og damp kålroten tørr.
  3. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt smør og honning. Stek kålroten i ca. 2 minutter, og smak til med ingefæren og chilien, saft fra limen og salt.

Velbekomme!


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER