Honningbakte beter

Honningbakte beter

Honningen forsterker den naturlige sødmen i betene! Strø gjerne litt fetaost over for en delikat siderett til både fisk eller kjøtt.  

  • 3 beter
  • 2–3 ts flytende honning
  • salt
  • pepper

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Skrell og kutt betene jevnstore terninger. Ha dem over i en ildfast form og vend inn litt olje, 2–3 ts flytende honning, salt og pepper. Stek betene i ovnen i 20–25 minutter.

Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER