Honningbakte beter

Honningbakte beter

Honningen forsterker den naturlige sødmen i betene! Strø gjerne litt fetaost over for en delikat siderett til både fisk eller kjøtt.  

  • 3 beter
  • 2–3 ts flytende honning
  • salt
  • pepper

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Skrell og kutt betene jevnstore terninger. Ha dem over i en ildfast form og vend inn litt olje, 2–3 ts flytende honning, salt og pepper. Stek betene i ovnen i 20–25 minutter.

Siste poster

Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER