Honningbakte beter

Honningbakte beter

Honningen forsterker den naturlige sødmen i betene! Strø gjerne litt fetaost over for en delikat siderett til både fisk eller kjøtt.  

  • 3 beter
  • 2–3 ts flytende honning
  • salt
  • pepper

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
  2. Skrell og kutt betene jevnstore terninger. Ha dem over i en ildfast form og vend inn litt olje, 2–3 ts flytende honning, salt og pepper. Stek betene i ovnen i 20–25 minutter.

Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER