Grønt på grillen

Grønt på grillen

Vi er nok mange som ser frem til varme dager og lune sommerkvelder nå når sommeren er rett rundt hjørnet. Mitt kokkehjerte gleder seg nok litt ekstra.

Å få fråtse i norske grønnsaker rett fra jorden, å få smake de første jordbærene, eller nyte de alle første, små nypotetene. Det er for meg ren lykke. Om ikke lenge, kan vi finne norsk asparges, rabarbra og reddiker i grønnsaksdiskene. Og det er bare begynnelsen. For etter det, kommer norsk frukt og grønnsaker på rekke og rad. Blant annet nykål, løk, salat og bær. Og i løpet av sommeren kommer alle rotgrønnsakene. Følg med på hva sommersesongen har å tilby, og bruk delikatessene når de er som ferskest og best.


Siste poster

Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER