Grønt på grillen

Grønt på grillen

Vi er nok mange som ser frem til varme dager og lune sommerkvelder nå når sommeren er rett rundt hjørnet. Mitt kokkehjerte gleder seg nok litt ekstra.

Å få fråtse i norske grønnsaker rett fra jorden, å få smake de første jordbærene, eller nyte de alle første, små nypotetene. Det er for meg ren lykke. Om ikke lenge, kan vi finne norsk asparges, rabarbra og reddiker i grønnsaksdiskene. Og det er bare begynnelsen. For etter det, kommer norsk frukt og grønnsaker på rekke og rad. Blant annet nykål, løk, salat og bær. Og i løpet av sommeren kommer alle rotgrønnsakene. Følg med på hva sommersesongen har å tilby, og bruk delikatessene når de er som ferskest og best.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER