Grønnkål

Grønnkål

Grønnkål har blitt utrolig populært over de siste årene, og den fortjener jammen meg en plass i solen, denne supergrønnsaken.

Grønnkålen går også under navnent bladkål og kruskål. Allsidig er den også, både farge og konsistens tåler varmebehandling. Wokket, stekt, dampet, sautert, kokt, strimlet i salat, i smoothie, eller til og med som suppe. Det er kanskje ikke så rart at denne allsidige og utrolig næringsrike kålsorten har blitt en favoritt hos mange.

Få oppskriften på en fargerik, næringsrik og smakfull grønnkålsuppe her.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER