Grønnkål

Grønnkål

Grønnkål har blitt utrolig populært over de siste årene, og den fortjener jammen meg en plass i solen, denne supergrønnsaken.

Grønnkålen går også under navnent bladkål og kruskål. Allsidig er den også, både farge og konsistens tåler varmebehandling. Wokket, stekt, dampet, sautert, kokt, strimlet i salat, i smoothie, eller til og med som suppe. Det er kanskje ikke så rart at denne allsidige og utrolig næringsrike kålsorten har blitt en favoritt hos mange.

Få oppskriften på en fargerik, næringsrik og smakfull grønnkålsuppe her.


Siste poster

Tomat, agurk og salat - månedens smak i juli

Tomat, agurk og salat - månedens smak i juli

LES MER
Vaniljeglasert kålrot

Vaniljeglasert kålrot

LES MER
Syltet rødløk

Syltet rødløk

LES MER
Adams sommerquiz

Adams sommerquiz

LES MER