Grønnkål

Grønnkål

Grønnkål har blitt utrolig populært over de siste årene, og den fortjener jammen meg en plass i solen, denne supergrønnsaken.

Grønnkålen går også under navnent bladkål og kruskål. Allsidig er den også, både farge og konsistens tåler varmebehandling. Wokket, stekt, dampet, sautert, kokt, strimlet i salat, i smoothie, eller til og med som suppe. Det er kanskje ikke så rart at denne allsidige og utrolig næringsrike kålsorten har blitt en favoritt hos mange.

Få oppskriften på en fargerik, næringsrik og smakfull grønnkålsuppe her.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER