Grillet maiskrem

Grillet maiskrem

Grillet maiskrem er et perfekt tilbehør til det meste. Likevel er min favoritt å servere det til saftige spareribs.

  • 4 kokte maiskolber
  • ¼–½ kinesisk hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss revet parmesan
  • Salt
  • Pepper

Grill maisen i omtrent 5 minutter på alle sider, til den er gyllen. Du kan eventuelt steke den i ovnen på 220 grader varmluft i 15 minutter. Skjær maiskornene av kolben. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en kjele til middels varme, og smelt smøret. Stek hvitløken i smøret i omtrent 1 minutt før du tilsetter maisen. Stek det hele i 1 minutt til, før du har i fløten. Kok opp, la det koke i 5 minutter, og vend inn parmesanen. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER