Grillet maiskrem

Grillet maiskrem

Grillet maiskrem er et perfekt tilbehør til det meste. Likevel er min favoritt å servere det til saftige spareribs.

  • 4 kokte maiskolber
  • ¼–½ kinesisk hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss revet parmesan
  • Salt
  • Pepper

Grill maisen i omtrent 5 minutter på alle sider, til den er gyllen. Du kan eventuelt steke den i ovnen på 220 grader varmluft i 15 minutter. Skjær maiskornene av kolben. Skrell og finhakk hvitløken. Varm opp en kjele til middels varme, og smelt smøret. Stek hvitløken i smøret i omtrent 1 minutt før du tilsetter maisen. Stek det hele i 1 minutt til, før du har i fløten. Kok opp, la det koke i 5 minutter, og vend inn parmesanen. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER