Frisk vårsalat

Frisk vårsalat

Vårsalat med spinat, reddiker, agurk og gressløk- og kjørvelolje er det perfekte tilbehøret til grillmiddagen, eller til lunsj.

  • 200 g spinat
  • 1 bunt reddiker
  • 1 agurk
  • 1 bunt gressløk
  • 1 bunt kjørvel
  • ½ dl olivenolje
  • 4 ss eplesidereddik
  • Salt
  • Pepper


Skyll og tørk spinaten, reddikene og agurken. Kutt toppen av reddikene, og del reddikene og agurken i tynne skiver med en skarp kniv eller mandolin. Bland sammen spinaten, reddikene og agurken i en salatbolle. Ha halve bunten med gressløk, kjørvelen, ½ dl olivenolje og 4 ss eddik i en skål. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper. Vend ønsket mengde av urteoljen inn i salaten, og ha resten av oljen på en oljeflaske til senere bruk. Finhakk resten av gressløken, og smak til salaten med gressløken.



Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER