Frisk vårsalat

Frisk vårsalat

Vårsalat med spinat, reddiker, agurk og gressløk- og kjørvelolje er det perfekte tilbehøret til grillmiddagen, eller til lunsj.

  • 200 g spinat
  • 1 bunt reddiker
  • 1 agurk
  • 1 bunt gressløk
  • 1 bunt kjørvel
  • ½ dl olivenolje
  • 4 ss eplesidereddik
  • Salt
  • Pepper


Skyll og tørk spinaten, reddikene og agurken. Kutt toppen av reddikene, og del reddikene og agurken i tynne skiver med en skarp kniv eller mandolin. Bland sammen spinaten, reddikene og agurken i en salatbolle. Ha halve bunten med gressløk, kjørvelen, ½ dl olivenolje og 4 ss eddik i en skål. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, og smak til med salt og pepper. Vend ønsket mengde av urteoljen inn i salaten, og ha resten av oljen på en oljeflaske til senere bruk. Finhakk resten av gressløken, og smak til salaten med gressløken.



Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER