Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Sunn og smakfull fiskeburger med hjemmelaget coleslaw!

Ingredienser 2 personer

  • 1 stk gulrot
  • 1 bit hodekål
  • 1 stk grønt eple
  • 1 pakke seterrømme
  • 1 pakke majones
  • 1/2 stk sitron
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk tomat
  • 1 pakke koljekaker
  • 4 stk grove hamburgerbrød
  • olje
  • salt
  • pepper

Slik går du frem

Sett stekeovnen på 220 grader.

Coleslaw: Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.

Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.

Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.

Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER