Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Sunn og smakfull fiskeburger med hjemmelaget coleslaw!

Ingredienser 2 personer

  • 1 stk gulrot
  • 1 bit hodekål
  • 1 stk grønt eple
  • 1 pakke seterrømme
  • 1 pakke majones
  • 1/2 stk sitron
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk tomat
  • 1 pakke koljekaker
  • 4 stk grove hamburgerbrød
  • olje
  • salt
  • pepper

Slik går du frem

Sett stekeovnen på 220 grader.

Coleslaw: Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.

Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.

Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.

Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.


Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER