Fiskeburger med coleslaw, salat og tomat

Sunn og smakfull fiskeburger med hjemmelaget coleslaw!

Ingredienser 2 personer

  • 1 stk gulrot
  • 1 bit hodekål
  • 1 stk grønt eple
  • 1 pakke seterrømme
  • 1 pakke majones
  • 1/2 stk sitron
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk tomat
  • 1 pakke koljekaker
  • 4 stk grove hamburgerbrød
  • olje
  • salt
  • pepper

Slik går du frem

Sett stekeovnen på 220 grader.

Coleslaw: Skrell gulroten. Riv gulroten og hodekålen på et rivjern, og kutt eplet i tynne strimler. Ha gulroten, hodekålen og eplet i en bolle, og vend inn seterrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og saft fra den halve sitronen.

Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt tomaten i skiver.

Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.

Varm hamburgerbrødene på en rist i ovnen i 2-3 minutter.

Fyll hamburgerbrødene med coleslawen, tomatskivene, salaten og fiskekakene.