Chiapudding – en ny frokostfavoritt?

Chiapudding – en ny frokostfavoritt?

Chiapudding er ikke bare godt og sunt – den lager seg selv i kjøleskapet over natten! Om ikke det er argument nok er det greit å vite at det bare er fantasien som setter grenser for tilbehøret du kan ha til chiapuddingen. Vi gir deg vår beste grunnoppskrift her!

Til chiapudding trenger du:

  • 3 ss chiafrø
  • 2 dl kokosmelk eller mandelmelk Topping – bruk bær, granola, nøtter og frukt

Slik gjør du:

Bland sammen kokosmelk eller mandelmelk og chiafrø i en skål. Rør godt rundt. Ha plastfolie over blandingen og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer, gjerne over natten. Server chiapuddingen med ønsket topping.


Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER