Brokkoli

Brokkoli

Brokkolien er en kjent og kjær grønnsak for de fleste, men må ikke undervurderes av den grunn.

Brokkolien, med sine små blomsterbuketter og sin dype grønne farge, er en av de mest næringsrike grønnsakene vi har. Og stilken kan selvfølgelig også spises. Jeg serverer ofte brokkolien smørdampet eller ovnsbakt, men anbefaler også å prøve den sammen med nye smaker. Med mandler, sitronsaft og olje kan du for eksempel lage brokkolipesto, og kanskje du får et nytt favoritt-tilbehør til middagen.

Oppskriften på brokkolipesto finner du her. Brokkolipesto er en fantastisk måte å få brukt opp rester av brokkoli du har i kjøleskapet.


Siste poster

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER
Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche

LES MER
Sunn middag

Sunn middag

LES MER
Rask og enkel middag

Rask og enkel middag

LES MER