Betechips

Betechips

Sunne og hjemmelagede chips er lettere å lage enn du tror. De er perfekte som snacks, eller som topping til suppe og risotto.

  • 2–3 beter
  • Olje
  • 1 stilk rosmarin

  1. Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
  2. Skrell betene, og bruk en mandolin til å skjære dem i tynne skiver. Finhakk rosmarinen.
  3. Fordel beteskivene utover et stekebrett med bakepapir, og pensle dem lett med litt olje. Strø over rosmarinen, salt og pepper. Bruk gjerne ditt favorittkrydder! Prøv litt curry, fennikelfrø eller basilikum.
  4. Stek chipsene i ovnen i 15–20 minutter. Følg godt med mot slutten av steketiden, så de ikke blir brent.
  5. Avkjøl chipsene på en rist før servering.

Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER