Appelsinsaus

Appelsinsaus

Appelsin og ingefær er begge nydelige smaker til både kylling og svin. Hva med å lage en smakfull appelsinsaus til middagen denne påsken?🍊

  • 25 g ingefær
  • 1 ss laktosefritt smør
  • 2,5 dl appelsinjus
  • ½ buljongterning
  • 1 ss maisstivelse
  • 1 dl laktosefri melk
  • sjalottløk
  • salt
  • pepper


Skrell og finhakk sjalottløken og ingefæren. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek løken og ingefæren i 2-3 minutter, til løken er gyllen. Ha i appelsinjusen og buljongen, og la det koke i omtrent 2 minutter. Bland maisstivelsen ut med 4 ss kaldt vann i en kopp. Ha den laktosefrie melken i appelsinjusen, og kok opp. Ha maissjevningen i sausen, litt og litt, under omrøring mens den koker, til sausen har ønsket tykkelse. La sausen småkoke frem til servering. Smak til med salt og pepper.



Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER