Ananas- og kokosiskrem

Ananas- og kokosiskrem

Frisk peppermynte, ristede kokosflak, søt ananas og syrlig, aromatisk lime setter nydelige tropiske smaker på denne forfriskende iskremen. Fantastisk på en varm sommerdag.

  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl ananasjus
  • 1 dl kokosmelk
  • ½ lime
  • 75 g melis
  • Til servering: Kokosflak, fersk peppermynte og limeskall

Ha fløten i en skål, og pisk den til den er lett og luftig. Ha ananasjusen, kokosmelken og saften fra limen i en skål, og pisk inn melisen. Vend kremen inn i blandingen. Ha blandingen i en plastbeholder med tett lokk, og sett isen i fryseren i 4–5 timer, eller bruk en iskremmaskin.

Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist kokosflakene. Avkjøl dem, og pynt ananas- og kokosiskremen med kokosflakene og den ferske peppermynten. Riv limeskallet (kun det grønne) over isen før servering.


Tips: Isen bør spises samme dagen som den blir laget, fordi det kan dannes vannkrystaller i isen.


Siste poster

Det er enkelt å bestille matkasse

Det er enkelt å bestille matkasse

LES MER
Vinterfrisk kålsalat

Vinterfrisk kålsalat

LES MER
Nå er skreien her

Nå er skreien her

LES MER
Adam lager pizza med villhjort fra Røros

Adam lager pizza med villhjort fra Røros

LES MER