Agurkchips

Agurkchips

Jeg pleier å smaksette chipsen med ulike krydder eller eddik. Du kan for eksempel bruke røkt paprika, hvitløkspulver eller eplecidereddik.

  • 2 agurker
  • 1 ts valgfritt krydder eller eddik
  • Salt

Varm opp stekeovnen til 75 grader varmluft. Kutt agurkene i tynne skiver. Legg agurkskivene på et kjøkkenpapir eller kjøkkenhåndkle, og strø litt salt over for å trekke ut litt av væsken. Tørk av agurkskivene. Ha skivene i en bolle, og vend inn krydderet eller eddiken. Fordel agurkene på flere stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 3–4 timer. Snu agurkchipsen et par ganger underveis i steketiden. Bytt gjerne plass på stekebrettene for jevnere steking. Agurkchipsene er klare når de er gylne og sprø.



Siste poster

Kremet risoni med kantareller

Kremet risoni med kantareller

LES MER
Syltede kantareller og rødløk

Syltede kantareller og rødløk

LES MER
Sopp og bær - månedens smak i september

Sopp og bær - månedens smak i september

LES MER
Hvordan koke blomkål?

Hvordan koke blomkål?

LES MER