Agurkchips

Agurkchips

Jeg pleier å smaksette chipsen med ulike krydder eller eddik. Du kan for eksempel bruke røkt paprika, hvitløkspulver eller eplecidereddik.

  • 2 agurker
  • 1 ts valgfritt krydder eller eddik
  • Salt

Varm opp stekeovnen til 75 grader varmluft. Kutt agurkene i tynne skiver. Legg agurkskivene på et kjøkkenpapir eller kjøkkenhåndkle, og strø litt salt over for å trekke ut litt av væsken. Tørk av agurkskivene. Ha skivene i en bolle, og vend inn krydderet eller eddiken. Fordel agurkene på flere stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 3–4 timer. Snu agurkchipsen et par ganger underveis i steketiden. Bytt gjerne plass på stekebrettene for jevnere steking. Agurkchipsene er klare når de er gylne og sprø.



Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER