
Våre artikler


For trebarnsforeldrene Ingrid og Martin er det viktig at barna lærer seg å spise sunt. Helst retter som er laget på lokalproduserte råvarer av høyeste kvalitet, og gjerne fra små leverandører.


Ønsker du å spise sunt og lett i hverdagen? Det er ikke så vanskelig som mange tror. Her gir vi deg 5 enkle tips som gjør det enklere å lykkes.

Vi har samlet våre tre mest smakfulle middagstips, for å gjøre middagsvalget enkelt for deg. Les mer om konfitert kyllinglår, bakt søtpotet med frijoles og kylling i sticky appelsinsaus.

Rosenkålsalat er smakfullt tilbehør til mange av julens middager, både til ribbe og de vegetariske julemiddagene. Her får du vår oppskrift på en varm rosenkålsalat med appelsin, tranebær og hakkede hasselnøtter

Sopp- og linsestek er ordentlig grønn festmat. Ønsker du et vegetarisk alternativ til noen av julens mange festmiddager, er dette et smakfullt alternativ du kan imponere med. Her får du vår oppskrift.

Ovnsbakt rosenkål passer utmerket som tilbehør til helstekt kalkun eller som en del av et koldtbord. Her får du vår oppskrift på ovnbakt rosenkål med hasselnøtter, tranebær og fiken.

Waldorfsalat er klassisk tilbehør til helstekt kalkun eller som en del av et koldtbord. Her får du vår oppskrift

Helstekt kalkun er ordentlig festmat. Her får du oppskrift på helstekt kalkun med stuffing, mandelpoteter og hjemmelaget saus på kraft. En middag som passer perfekt til fest, jul, nyttår.

I november har vi fokus på rotgrønnsaker i Adams Matkasse. Vi gir deg tips til tilberedning og oppskrifter der rotgrønnsakene spiller hovedrollen.

Gresskar kan brukes til så mye mer enn pynt til Halloween. Her får du vår oppskrift på en smakfull og kremet pastarett med gresskar som er perfekt Halloweenmat