Middagstips

Lurer du på hva du skal ha til middag? Enten du søker inspirasjon til nye smaker, ønsker en større variasjon av råvarer, eller bare har lyst på noe raskt, næringsrikt og godt, kan du finne spennende oppskrifter blant våre middagstips.

Middagsforslag til hverdag og helg

I en hverdag som flyr forbi blir det ofte til at vi tyr til de kjente og kjære middagene, og ikke tar oss tid til noe annet. Men hva hvis du faktisk ikke trenger å bruke så mye mer tid på å utforske nye smakskombinasjoner samtidig som du får i deg en god og næringsrik middag? Ta en titt på våre enkle og raske middagstips til hverdag og helg!


Inspirasjon til middag

Våre mest inspirerende og smakfulle middagstips. Spennende oppskrifter, en stor variasjon av råvarer og nye smakskombinasjoner. Se hvilke middager du kan få i matkassen Inspirasjon!

Middagstips sunn

Hvem sa at en rask middag ikke også kan være sunn? Det trenger faktisk ikke ta mer enn 20–30 minutter å trylle frem en herlig og sunn middag. Ønsker du å spise mer grønnsaker, fisk og kylling, eller å ha større variasjon i sunne lokale råvarer, er disse middagsoppskriftene for deg.

Lette og sunne middagstips

Å spise sunt og smakfullt trenger ikke å være verken vanskelig eller å ta lang tid. Her har vi samlet lette og sunne middagstips. Se vår sunne og lette matkasse!

Image alt text

Laktose- og glutenfri middagstips

At du har allergier trenger ikke bety det samme som at du kun kan spise kjedelig mat. Riktignok må du tenke litt annerledes i matveien dersom du er gluten- eller laktoseintolerant, men nettopp dette kan lede deg til å utforske nye og spennende smakskombinasjoner. Ta bare en titt på våre middagstips uten laktos og uten gluten, så kan du bedømme selv.

Mat levert på døra for en god middag

Er du glad i å utforske nye smaksuniverser og ønsker å bli inspirert til nye retter du kan prøve, men får ikke tiden til å strekke til? Selv om du finner mange raske middagstips med oppskrifter som kun tar 15–20 minutter, vil handleturen etter nødvendige ingredienser fortsatt stjele tid.

Med en matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er smakfull, næringsrik og variert i tillegg!

Velg din favoritt

Sett sammen din egen matkasse med inspirerende oppskrifter til sunn og enkel middag som hele familien kan nyte.