
Modne plommer passer fint å lage plommesalsa av. Her får du vår oppskrift på plommesalsa og arme riddere som passer utmerket å servere salsaen til
Modne plommer passer fint å lage plommesalsa av. Her får du vår oppskrift på plommesalsa og arme riddere som passer utmerket å servere salsaen til
Langos er en ungarsk matrett som egentlig er basert på poteter. Her får du vår variant med pizzabunn.
Epler smaker godt i en chutney. Her får du oppskrift på eplechutney med ingefær og chili
Pannestekt fjellørret med kremet spisskål, hardangerepler og frisk dill er virkelig smaken av Hardanger. Her får du oppskriften.
Her tipser vi om Hardangers beste iskrem og landhandleri
Hardangerepler er en beskyttet betegnelse. Her tipser vi om hvilke gårder i Hardanger du bør besøke.
Kremet risoni passer ypperlig sammen med kantareller. Her får du vår oppskrift.
Kantareller passer ypperlig å sylte. Her får du vår oppskrift på syltede kantareller med rødløk.
Kantarell er en av våre mest populære sopper. Med smak av skog passer den utmerket til å stekes i smør og serveres på et ristet landbrød. Vi tipser om hvordan du best nyter sopp i sesong.
Å koke blomkål er veldig enkelt, og grønnsaken kan brukes både som tilbehør, til blomkålsuppe eller til blomkålpuré. Se hvordan du tilbereder blomkål her.