Vegetar-middag

Det finnes mange oppskrifter på deilig vegetar-middag både for deg som ikke spiser kjøtt, og deg som ønsker å spise litt mindre av det. La deg inspirere og utforsk nye smaker med disse vegetaroppskriftene!

Deilig og smakfull middag uten kjøtt

Vegetarmat er både trendy og godt, og det finnes så mange deilige middager å velge mellom! Prøv ut kjente og kjære retter der kjøtt er byttet ut med grønnsaker eller ost, og andre vegetarretter med nye og spennende smaker. La deg inspirere av grønne og sunne oppskrifter på middag uten kjøtt fra alle verdenshjørner med vår vegetar matkasse!

Vegetar grillmat

Grillmat hører sommeren til, og det mangler ikke på alternativer for hva som kan grilles. Ost, beter og grønnsaker som brokkoli, sopp og squash er bare noe av det du kan nyte på grillkvelden med venner og familie. Hva med å teste en ny type vegetarburger, eller å eksperimentere med ulike versjoner av poteter på grillen?

Her er våre tre beste forslag:

  • Sopp- og halloumiburger; deilig vegetarburger med masse godt tilbehør som vil friste selv kjøttelskere!
  • Grillet betesalat; ost passer perfekt sammen med grillede beter, og gir en herlig kombinasjon av smaker.
  • Poteter på grillen; grillede poteter er noe av det beste sommeren har å by på, og kan tilberedes på så mange måter! Perfekt vegetar-grillmat!

Image alt text

Sunn vegetarmiddag

Grønnsaker er sunt, men noen vegetarmiddager er likevel sunnere enn andre. Leter du etter litt lettere vegetarretter som er næringsrike, smakfulle og mettende? Prøv noen av disse oppskriftene! Her er tre gode oppskrifter:

  • Vinterfrisk kålsalat, en smakfull og veldig god salat, perfekt som tilbehør til andre retter, eller som en lett og sunn vegetarmiddag i seg selv.
  • Helbakt blomkål, en smakfull, næringsrik og sunn vegetarmiddag med masse smak.
  • Salatwrap med nypotet og pepperrot, en fresh og franskinspirert rett med revet pepperrot. Passer ypperlig både til lunsj og middag.

Image alt text

Smakfullle vegetaroppskrifter til middag

Alle de ulike smakene du finner blant vegetarretter utgjør et helt univers i seg selv. Det er fantastisk hva man kan få til med gode råvarer, spennende kombinasjoner og riktig krydder. Vi har samlet noen av de mest smakfulle vegetarmiddagene vi vet om – nyt matlagingen og imponer familie og venner med disse oppskriftene!

Enkel vegetarmiddag levert på døren

Synes du det tar for lang tid å planlegge ukesmiddagene, eller ønsker du rett og slett bare ny inspirasjon til deilige vegetarmiddager litt oftere? Med en matkasse får du både oppskrifter og ingredienser levert på døra, og ikke nok med det – maten er næringsrik og variert i tillegg! Velg vår ferdige vegetarkasse, eller sett sammen din egen matkasse med næringsrike og enkle vegetaroppskrifter. Kanskje ønsker du å ha noen få kjøttfrie dager? Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha matkasser levert.

Vegetar Matkasse

Enten du er vegetarianer eller vil spise mer grønt er dette kassen for deg. Med Adams Vegetarkasse får du grønn og sunn matglede fra alle verdenshjørner.