Råtass

Bestill matkasse og støtt din lokale idrettsklubb

Uten noen ekstra kostnad for deg

Hver gang du mottar en matkasse fra Adams, donerer vi 10 kroner automatisk til det idrettslaget du selv vil støtte. Med andre ord kan dine middagsvaner støtte barnets fotballklubb, nabolagets skøytehall eller ditt håndballag - uten at det koster deg en krone ekstra.

Hvis 300 familier aktiverer Råtass i abonnementet sitt og får fire leveringer i måneden, bidrar de årlig med nesten 130 000 kroner - rett i klubbkassa!

Råtass står på sidelinjen for å gi breddeidretten en hjelpende hånd. Målet er å øke deltakelse, redusere frafall og gi klubbene forutsigbarhet. Gjennom samarbeid med ulike partnere og bedrifter vil Råtass generere penger til breddeidretten i hele Norge. Råtass er bindeleddet mellom de ulike klubbene og forbrukerne, og passer på at bidrag fra samarbeidspartnerne havner på rett sted.

Sånn fungerer det

Bestill matkasse

1. Bestill matkasse

Velg matkasse, legg inn dine personlige detaljer, og bestill.

Velg lag

2. Motta SMS

Når du har blitt kunde mottar du en SMS som gir deg link til Råtass.

Velg lag

3. Velg ditt lag

Hos Råtass velger du idrettslag, klubb og eventuelt årskull du ønsker å støtte.

Ofte stilte spørsmål

Råtass jobber for å generere inntekter til breddeidretten i Norge. Dette skal bidra til å redusere frafall og øke deltakelse, samt gi forutsigbarhet for idrettsklubber. Gjennom Råtass vil breddeidretten motta midler fra bedrifter som samarbeider med Råtass - som for eksempel Adams Matkasse. Råtass er breddeorientert, inkluderende og jobber for like muligheter uansett bakgrunn. Alle som vil skal med. Les mer på www.raatass.no

Idrett er ikke gratis. Mange familier kjenner allerede på et høyt kostnadsnivå, og flere klubber sliter med å få endene til å møtes. Mange er helt avhengige av foreldrebidrag og dugnadsånd. Gjennom Råtass vil breddeidretten motta midler fra bedrifter som samarbeider med Råtass - som for eksempel Adams Matkasse. Bestill matkasse og støtt din favorittklubb!

Du bruker ikke en krone ekstra når du bestiller matkasse gjennom Råtass, summen er akkurat den samme. Forskjellen er at 10 kroner av summen går til Råtass, som sikrer at pengene havner hos din valgte klubb eller lag.

Når du velger å bestille Adams Matkasse og Råtass, får du link til Råtass. Deretter velger du selv hvor din tier skal ende opp. Du kan velge mellom ulike idretter, klubber, alderstrinn og kjønn. Du kan velge å gi pengene til hovedklubben, som Stabæk Fotball, eller spisse valget ditt, og gi pengene til Stabæk Fotball Jenteakademi (2009). Da går pengene direkte til jentene fra 2009-årskullet.

Nei, dersom du ikke ønsker å velge noe spesifikt, vil pengene automatisk gå til breddeidretten nasjonalt.