Måkestad

T.L Måkestad er vår hovedleverandør av frukt og grønt. Gjennom tett samarbeid jobber vi sammen hele veien for å tilby de beste råvarene.

I naturskjønne omgivelser på det vakre vestland, nærmere bestemt Stavanger, vokser det flotte slangeagurker og saftige røde tomater. Her dyrker Johannes Wiig grønnsaker sammen med sin kone, Solbjørg. De er en av flere grønnsaksbønder som leverer norske grønnsaker til vår frukt og grønt leverandør, T.L Måkestad.

Torvald Måkestad vokste opp på fruktgården Nå i Hardanger, og begynte tidlig å levere epler og pærer til Bergen og Oslo. Leveransene gjorde han ved hjelp av egen bil over fjellet. Salget økte gradvis, og Torvald begynte snart å sende varer nordover med hurtigruten. Det tok ikke lang tid før T.L Måkestad ble opprettet og siden 50-tallet har de levert frisk frukt og grønnsaker i sesong til det norske folk.

Med fokus på norske grønnsaker og frukt i sesong levert direkte fra bonden, sikrer vi deg ferskest mulig råvarer gjennom hele den norske sesongen.

Norske tomater og agurk fra Johannes og Solbjørg finner du nå i din matkasse.