Takk for tilliten!

Det fins de som lurer på om jeg ikke blir lei av å planlegge middager for så mange mennesker hver dag. Tvert i mot!

Å få mail fra en pappa som forteller om bedre selvtillit på kjøkkenet, en mamma som opplever at tenåringsbarna har lært seg å lage mat eller en familie som har fått mer tid sammen er fantastisk. Jeg kunne ikke bedt om en artigere jobb!

Tidligere denne uken var jeg på Østlandet for å møte en av leverandørene våre. Han hadde noen fine tanker om konseptet vårt som jeg ønsker å dele:

“Vet du hva som er det beste med konseptet deres, Adam? Det er at dere gir en ekstra halvtime i hverdagen. En ekstra halvtime der pappa får komme hjem tidlig og stå med barna og lage mat, uten krangling om hva man skal ha til middag. Det synes jeg er det beste med konseptet deres. Det samler familien, og gjør middagen til et høydepunkt.”

Les mer om vår filosofi her.

Spart tid og sparte penger er en ting, men det handler om så mye mer enn det. Familietid. Familieglede. Matglede! I en hektisk hverdag har den lille ekstra halvtimen mye å si. Å få lov til å være med på å samle familien rundt middagsbordet – det gjør meg stolt og ydmyk. Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger!

/Adam Bjerck Sjefskokk Adams Matkasse