Bo tett på naturen i Hardanger

I Hardanger kommer du tett på naturen uansett hvor du velger å bo, og blant de høye fjell og dype fjorder skjuler det seg flere unike overnattingssteder. Her deler vi våre to favoritter.

Hardanger Fjord Lodge

Hardanger Fjord Lodge har Caroline og Harald skapt et sted som skal være godt for både mennesker og naturen rundt. Her er du tett på fjellene og fjorden, og Caroline og Harald har fokus på lokale råvarer. De lar helst naturen som omgir dem bestemme dagens meny, råvarene henter de fra egen kjøkkenhage og fra bøndene i området. Huset har kun ni rom, så her er det virkelig duket for et avslappende og rogivende opphold.

Image alt text

Foto: Hardanger Fjord Lodge

Image alt text

Foto: Hardanger Fjord Lodge

Image alt text

Foto: Hardanger Fjord Lodge

Woodnest

Gjemt oppe i fjellsiden blant høye furutrær, og med spektakulær utsikt over Hardangerfjorden, finner du unike Woodnest. Her møtes natur og luksus i sin rette forstand, og hvert av trehusene er fullt utrustet med interiør av høyeste standard og med bærekraft i fokus. Bruk av lokale materialer og produsenter er viktig for grunnleggerne av Woodnest, og husene er bygget med hensyn til naturen rundt.

Image alt text

Foto: gjernmundphotography.com / Sindre Ellingsen (headerbilde)