Våre artikler

Gresskar på tre måter

Det er høst, og det fargerike gresskaret er i sesong. Vi lærer deg hvordan du utnytter det allsidige gresskaret til det fulle, og viser deg tre forskjellige måter å tilberede gresskar.


Lise Finckenhagens valg

Lise Finckenhagen, kjent kokk og matprofil, har prøvd Adams Matkasse. Les om hva hun synes og om hennes favorittretter!


Fem kjappe med Fredrik Kvaløy

Vi var nysgjerrige på hva som inspirerer Fredrik Kvaløy fra Youtube-serien Nammenam, og stilte han fem kjappe spørsmål om matlaging.


Fem asiatiske kjøkken - les om forskjellene!

Asia byr på fantastiske smaker, fra India i øst, til Japan i vest, og vi har tatt for oss særegenhetene til fem av de største matkulturene. Velkommen til en verden der tradisjon møter innovasjon!


Tilbehør til grillmat, våre beste tips

Nå er grillsesongen i gang, og vi har tilbehøret som vil løfte grillfesten til en ny opplevelse! Uansett om du er erfaren grillmester eller ny på grillscenen trenger du kanskje litt tilbehørsinspirasjon, og vi vil hjelpe deg med nettopp det.


Adams eggerøre

Det er vel ingenting som gjør frokosten bedre enn en fyldig, rik eggerøre? Adams oppskrift er rask, enkel og veldig smakfull!


5