
Prøv deg på denne utradisjonelle sidesalaten! Pære og sellerirot er en nydelig kombo, og dette vil passe perfekt til både kjøtt-, fisk- og kyllingretter.
Prøv deg på denne utradisjonelle sidesalaten! Pære og sellerirot er en nydelig kombo, og dette vil passe perfekt til både kjøtt-, fisk- og kyllingretter.
Fredrik Kvaløy deler sin oppskrift på potetrøsti med kantarell. Dette er høstens beste smaker!
Det er høst, og det fargerike gresskaret er i sesong. Vi lærer deg hvordan du utnytter det allsidige gresskaret til det fulle, og viser deg tre forskjellige måter å tilberede gresskar.
Lise Finckenhagen, kjent kokk og matprofil, har prøvd Adams Matkasse. Les om hva hun synes og om hennes favorittretter!
Med en ukemeny kan du gjøre matlagingen litt enklere – les om fordelen ved en ukemeny her.
Å lage en imponerende middag trenger faktisk ikke være så vanskelig. Følg våre tips for en middag gjestene vil elske!
Vi var nysgjerrige på hva som inspirerer Fredrik Kvaløy fra Youtube-serien Nammenam, og stilte han fem kjappe spørsmål om matlaging.
Fredrik Kvaløy deler sin oppskrift på tunfiskrøre. Ha den på en skive ristet surdeigsbrød, og drøm deg bort til Sicilia.
Asia byr på fantastiske smaker, fra India i øst, til Japan i vest, og vi har tatt for oss særegenhetene til fem av de største matkulturene. Velkommen til en verden der tradisjon møter innovasjon!
Nå er grillsesongen i gang, og vi har tilbehøret som vil løfte grillfesten til en ny opplevelse! Uansett om du er erfaren grillmester eller ny på grillscenen trenger du kanskje litt tilbehørsinspirasjon, og vi vil hjelpe deg med nettopp det.
Det er vel ingenting som gjør frokosten bedre enn en fyldig, rik eggerøre? Adams oppskrift er rask, enkel og veldig smakfull!