Langos med kantareller, purre, bacon og crème fraiche
LES MER
Plutselig er luften frisk og klar. Solen ligger lavt over tretoppene og skogen begynner så vidt å skifte farge. Det lukter av kvae og regn. Høsten er her og den kommer ikke tomhendt. Blant de tjukke stammene skimtes en gyllen, umiskjennelig delikatesse. Vakker og aromatisk, ettertraktet og eksklusiv. Kantarellen. Smørstekt, på ristet landbrød, i risottoen, på pizzaen eller i sauser. Uansett hvordan du tilbereder den, vil den imponere. Det er ikke uten grunn at den blir kalt skogens gull. Her har vi samlet våre beste tips og oppskrifter slik at du kan nyte kantarellen på best mulig måte når den endelig er i sesong.
Det er ikke uten grunn at kantarellen blir kalt for skogens gull. Den er jo en av de råvarene vi har som virkelig gjør det enkelt å imponere. Her har vi samlet våre beste tips og mest smakfulle oppskrifter med kantarell.