Adams Velg & Vrak

Matkassen hvor du har muligheten til å velge og vrake retter, og komponere den perfekte kassen for deg og dine. Sunt og barnevennlig for hele familien. *Tilgjengelig i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen.

Kampanje:
25 % rabatt + Storytel

,-

Ord. ,-

3 Middager
Middager
 • 3 Middager
Personer
 • 4 Personer
25-45 Min
Bestill nå og få 30 dagers gratis tilgang til tusenvis av lydbøker i Storytel, verdi 199,-
Sett sammen din egen matkasse!

Derfor passer Adams Velg & Vrak for meg

 • Jeg vil ha muligheten til å velge og vrake mellom retter, slik at jeg får akkurat det familien min liker.
 • Jeg er opptatt av at maten jeg serverer skal være sunn, og samtidig smake godt.
 • Jeg vil ha barnevennlige og enkle middagsretter for hele familien.
 • Jeg er opptatt av gode råvarer, og spiser helst alltid norsk kjøtt, fugl og fisk.
Bestill Velg & Vrak

Laster fremtidige menyer...

Kommende menyer

OBS: Det kan forekomme mindre endringer på noen av rettene.

Slik fungerer Adams Velg & Vrak

Adams Velg & Vrak er vår første matkassene hvor du selv bestemmer hvilke middagsretter du vil ha levert i kassen. Ønsker du for eksempel å bytte ut Adams kjøttpai med Adams tacopizza? Ingen problem! Velg og vrak – finn din smak!

 • Når du har bestilt kassen logger du inn på Mine Sider – det er nemlig der du kan velge og vrake mellom middagsrettene dine og sette sammen den perfekte kassen for din familie.
 • Kassen består hver uke av tre forhåndsvalgte retter. På Mine Sider kan du bytte ut én eller flere av disse rettene fra et utvalg på fire retter. Det vil si at du har 7 nye retter å velge mellom hver uke.
 • Om du er fornøyd med de tre forhåndsvalgte rettene trenger du ikke gjøre noe som helst, og de tre rettene vi bli levert som vanlig.

Adams Velg & Vrak

Matkassen hvor du har muligheten til å velge og vrake retter, og komponere den perfekte kassen for deg og dine. Sunt og barnevennlig for hele familien. *Tilgjengelig i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen.

Kampanje:
25 % rabatt + Storytel

,-

Ord. ,-

3 Middager
Middager
 • 3 Middager
Personer
 • 4 Personer
25-45 Min
Sett sammen din egen matkasse!

Frakt av matkassen hjem til døren din
er selvfølgelig inkludert i prisen.

3 av 4 av våre kunder gir oss
4 eller 5 stjerner.

Ingen bindingstid. Du kan alltids avbestille
eller hoppe over en levering.