Slik startet det

Som alle gode idéer ble Adams Matkasse skapt ut av et virkelig behov. Vi ville ta middagen tilbake!

starta1

Utfordrer tradisjonelle matbutikker

Det som begynte som en idé blant fire unge gründere fra Bergen, har vokst til å bli et nasjonalt merkenavn innen et lite år. Gründerne mente det var på høy tid at det kom en leverandør på banen med noe nytt innenfor dagligvarer. Det resulterte i en helt ny måte å handle på, med internettbasert handel og sammensatte menyer med fantastiske råvarer og spennende oppskrifter. De kalte konseptet «matkasse».
I starten gjorde gründerne alt selv; de pakket, møtte leverandører rundt om i hele Norge, kjøpte flotte råvarer, leverte og laget varierte menyer – samtidig som de hele veien fokuserte på fantastisk kundeservice. Maten falt i smak hos kundene, og innen kort tid leverte Adams Matkasse i flere byer over hele Norge.
Tusenvis av familier får i dag matkasser fra Adams Matkasse hjem på døren hver eneste uke.

– For oss er det fantastisk å se at vi kan spre matglede, vise frem nye og spennende råvarer, og lære barn og voksne å lage god mat fra bunnen av. Vi har et mål om å «ta middagen tilbake», og samle familien rundt middagsbordet igjen. Mat engasjerer, og vi har et stort ansvar. Vi må alltid jobbe for å bli bedre, og alltid levere en fantastisk opplevelse til alle våre kunder.

Lasse Smedsvig, Harald Aalvik, Mats Wickmann og Adam Bjerck – Unge gründere og matentusiaster

Vår filosofi

Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med våre nøye planlagte matkasser, ønsker vi å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. Det er det som er tanken bak Adams Matkasse.

Les mer

Folkehelse

Sunn mat er ikke sunt før det faktisk blir spist. Derfor er det viktig at næringsrik mat både smaker godt, og er praktisk å lage i en hektisk hverdag.
Vi ønsker å hjelpe folk til å spise godt, sunt og variert i hverdagen, med tilstrekkelig friske grønnsaker tilberedt slik at det smaker godt.
Fisk er supersunt, og nordmenn spiser dessverre for lite fisk. Dette vil vi gjøre noe med, og derfor er vi er den eneste aktøren i markedet som leverer to fiskemiddager per uke (i 5-dagersmenyene). For middagene følger vi tallerkenmodellen, kort forklart slik: 1 del fisk/kjøtt/fugl (protein), 1 del stivelsesrike matvarer (potet/pasta/ris – karbohydrater) og en del grønnsaker (vitaminer/mineraler/fiber). Alle rettene næringsberegnes for en best mulig balanse mellom næringsstoffer, og for å komme frem til riktige porsjonsstørrelser. God variasjon i middagene sikrer at du får i deg et bredt spekter av vitaminer og mineraler som bidrar til god helse og en sunn livsstil.

Ja takk, jeg vil spise sunn og god mat!
Prøv Adams Matkasse

Er du ikke enig i at det er bedre å lage maten, enn å handle den?

Hva vi gjør:

Planlegger

Handler

Leverer

Hva du gjør:

Sparer tid

Lager mat

Nyter god og sunn mat

Derfor velger folk flest Adams Matkasse

Sunt og godt!

Velsmakende og næringsrik mat tilberedt med råvarer av høy kvalitet.

Spar tid!

Med et smil om munnen kan du vinke farvel til stressende handleturer og lange køer. Vi setter sammen en nøye planlagt ukesmeny som kommer rett hjem til deg.

Inspirerende!

Vi introduserer deg for nye og spennende smakskombinasjoner, kreative middagsretter og eksotiske råvarer. Og ikke minst, du får nye ferdigheter på kjøkkenet.

Ingen bindingstid!

Alt vi trenger er en ukes varsel om du ønsker å pause en levering, bytte matkasse eller pause abonnementet. Dette ordner du enkelt på Mine Sider.

Spar penger!

Mange av våre kunder forteller oss at de sparer penger ved å få matkasser levert på døren. Dette bekreftes også av flere forbrukerundersøkelser.

Spar miljøet!

Du får brukt opp alle råvarene som kommer med matkassen. Dermed kaster du mindre mat, og bidrar til et bedre miljø.