Bra å ha hjemme

I våre matkasser får du det aller meste du trenger for å lage alle ukens middager, men vi tar utgangspunkt i at noen basisvarer allerede er å finne på ditt kjøkken. Det er disse råvarene vi lister opp under rubrikken “Lurt å ha hjemme” i menyheftet og i menymailen. Har du ikke alt hjemme? Ikke hast deg i vei til butikken for å kjøpe alt med en gang. I forkant av din levering informerer vi deg om hva du trenger å ha hjemme den bestemte uken. Det er selvsagt fullt mulig å hoppe over eller bytte ut noen av basisvarene med noe du allerede har hjemme. Det vil sikkert smake minst like godt!

Smakssettere, krydre og sauser

Salt
Svart pepper
Soyasaus
Honning
Ketchup

Matfett og lignende

Olivenolje
Solsikkeolje (nøytral olje, til steking på høye temperaturer)
Smør
Melk*
Egg*

Tørrvarer:

Hvetemel
Sukker

*Om det brukes mer enn 4 dl melk i oppskriftene, vil vi sende med melk. Om det brukes 2 eller flere egg i oppskriftene, vil vi sende med egg.

Opplev nye smakskombinasjoner!

Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med våre nøye planlagte matkasser, ønsker vi å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. Det er det som er tanken bak Adams Matkasse.

Derfor velger folk flest Adams Matkasse

Sunt og godt!

Velsmakende og næringsrik mat tilberedt med råvarer av høy kvalitet.

Spar tid!

Med et smil om munnen kan du vinke farvel til stressende handleturer og lange køer. Vi setter sammen en nøye planlagt ukesmeny som kommer rett hjem til deg.

Inspirerende!

Vi introduserer deg for nye og spennende smakskombinasjoner, kreative middagsretter og eksotiske råvarer. Og ikke minst, du får nye ferdigheter på kjøkkenet.

Ingen bindingstid!

Alt vi trenger er en ukes varsel om du ønsker å pause en levering, bytte matkasse eller pause abonnementet. Dette ordner du enkelt på Mine Sider.

Spar penger!

Mange av våre kunder forteller oss at de sparer penger ved å få matkasser levert på døren. Dette bekreftes også av flere forbrukerundersøkelser.

Spar miljøet!

Du får brukt opp alle råvarene som kommer med matkassen. Dermed kaster du mindre mat, og bidrar til et bedre miljø.