Fersk kantarell på menyen

Sesongens fantastiske råvarer gir inspirasjon til imponerende middager. Disse ukene får vi flotte, gylne kantareller fra Måkestad, sanket inn i skogene rundt Østfold – så du kan nyte smakfulle retter med råvarer som forgyller middagen.

3 middager med kantarell

I uke 37-39 finner du flere smakfulle retter med kantarell i matkassene. Prøv sitron- og peppermarinert kyllingbryst med kantarellrisotto og estragonsyltede rotgrønnsaker. Eller mørkokt svinenakke i kantarellsaus med ovnsbakte rotgrønnsaker og spinat. Du finner også en spennende pizza med steinsoppesto, syltet rødkål og smørstekte kantareller, toppet med Grande Premium.

Middagene med fersk kantarell kan bestilles i matkassene som leveres i ukene 37-39. Siste frist for bestilling er tirsdag 20. september kl 23.59.

Se nærmere på en av rettene

Pizza med syltet rødkål og kantarell

Frøya-laks

Kantarell – skogens gull

Det er ikke uten grunn at kantarellen blir kalt for skogens gull. Uansett hvordan du tilbereder den, vil den imponere. Vi har samlet noen av våre beste tips og oppskrifter slik at du kan nyte kantarellen på flest mulig måter når den endelig er i sesong.

Syltede kantareller

Syltede kantareller

Syltet kantarell og rødløk er fantastisk tilbehør til både kjøtt og kylling. Få oppskriften på bloggen vår.

Kantarell illustrasjon