Samlebilde sunne og lette retter

En sunn og lett start på året

Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang med – og beholde de gode vanene gjennom det nye året. Du finner alltid et stort utvalg av sunne og lette retter på menyen hos oss. Nå får du med gratis treningsprogram fra EVO når du bestiller sunt og lett.

Bilde av retter med høyryggfilet

Hva er "Sunn og lett"

Våre sunne og lette retter er perfekt for deg som ønsker å spise nettopp sunt og lett. De inneholder alltid magre proteiner, masse fiber og lite mettet fett. I tillegg får du minst 125-150 gram grønnsaker, og maksimalt 750 kalorier per porsjon. Men vi går selvsagt aldri på akkord med smaken. Mørkokte svinekjaker for eksempel. Med rødvinssaus, ovnsbakte beter og byggkornsalat. Pannestekt kylling med appelsinbakt kålrot og spinat. Eller kveite – med rødbetesalat med eple, ramsløkaioli og hasselnøtter. Det skal være imponerende enkelt å spise både sunt og godt!

Få gratis treningsprogram

I hele januar og februar får du med gratis digitalt treningsprogram fra treningskjeden EVO når du bestiller noen av våre sunne og lette retter.

Programmet blir sendt til deg på e-post etter at du har bestilt.

5 enkle tips for en sunn livsstil

Det kan høres enkelt ut å spise sunt, men i hverdagens jag er det lett å ty til raske løsninger. Malin Hatlebakk har en mastergrad i samfunnsernæring og er ernæringsrådgiver hos oss i Adams. Her deler hun fem enkle tips til deg som vil ha et sunnere og lettere kosthold. Les artikkelen vår og la deg inspirere!

Bilde artikkel

Våre trofaste vintergrønnsaker

Det er noe med januar. Jula er ryddet bort, og det nye året har kommet, med blanke ark og fargestifter til. Ute er det fremdeles vintermørkt og gradestokken viser minus. Men alt er ikke grått. Dyprøde rødbeter. Gyllengule gulbeter og stripete polkabeter. Også kålen da. Den kremgule og søte kålroten. Og rødkålen, som lyser mot oss i en vakker, fargesprakende eksplosjon av mønster. For ikke å snakke om kornsortene våre. Byggkorn for eksempel. Små, knudrete perler proppfulle av næring, som vi med fordel bør nyte så ofte vi kan. Våre trofaste, norske råvarer som kan nytes vinteren igjennom. De gjør det virkelig enkelt for oss å imponere.

Bilde av råvarer