Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, fullkornslinguine og sweet chili saus
Laktosefri

Sitrusstekt kylling

med wokkede grønnsaker, fullkornslinguine og sweet chili saus
4.07 (635)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Fullkornslinguine
125 g
(Hvete)
Rød paprika
½ stk
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Grønnkål
50 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Sweet chili-saus
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 636 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne sweet chilisausen inn med de wokkede grønnsakene og kyllingen før servering!

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i tynne staver. 
 Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene underveis, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat. 
 Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet. Ha grønnsakene tilbake i pannen.
 Bland sammen pastaen, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!