Laktosefri
Chorizokjøttboller i tomatsaus med urter og linguine, servert med ruccola og Grana Padano
4.18 (149)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- sukker
Pasta
200 g
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½-1 stk
Gul paprika
1 stk
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Chorizodeig
300 g
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 772 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i store terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de moste tomatene og tørket oregano, og la det hele koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Form små kjøttboller av chorizodeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på alle sider, til de har en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene over i tomatsausen, og la dem småkoke på lav varme i 2–3 minutter.
Skyll ruccolaen i kaldt vann, og ha den i en serveringsskål. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med ruccolaen og osten ved servering.
God middag!