25-35
Adams persillebakte fiskegrateng servert med syrlig råkostsalat med eple
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- salt
Fiskegrateng
Bladpersille
1 pakke
Panering
1 pakke
Fiskegrateng (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
650 g
Olivenolje
2 ss
Råkostsalat
Grønt eple
1 stk
Råkostmiks
150 g
Lime
1 stk
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 776 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 68 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll og finriv litt skall fra limen (kun det grønne) og vend det inn i paneringen!
- Sett stekeovnen på 210 grader varmluft.
- Fiskegrateng: Skyll persillen. Kjør paneringen, persillen, 2 ss olivenolje og litt salt sammen med en stavmikser eller i en blender i noen sekunder, slik at du får en grønn panering (se tips).
- Fiskegrateng, fortsettelse: Fordel fiskegratengen i en smurt ildfast form. Dryss over persillepaneringen, og stek gratengen i ovnen i 15–20 minutter.
- Råkostsalat: Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Ha eplet og råkostmiksen i en skål, og vend inn ønsket mengde av aiolien. Smak til med saft fra limen og litt salt. Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten.