15-20
Sprøpanert sei servert med delikatessepoteter, frisk rød coleslaw, dill og sitron
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Ovnsbakte poteter og panert sei
Delikatessepoteter
300 g
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Rødkål coleslaw
Finsnittet rødkål
100 g
Grønt eple
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Dill
½ bunt
Grønne erter
125 g
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
Sitron
½ stk
Tilbehør
Dill
½ bunt
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 598 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan pannestekes, om du heller ønsker det. Da kan eplet rives og blandes inn i hvitløkdressingen til en fresh epledressing!
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ovnsbakte poteter og panert sei: Skyll og fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 16–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha fiskestykkene på brettet sammen med potetene de siste 8–10 minuttene av potetenes steketid.
- Rødkål coleslaw: Skyll eplet og skrell gulrøttene. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern. Skyll hele dillen, og finhakk halvparten. Bland sammen grønnsakene, rødkålen, ertene, halvparten av dillen og hvitløksdressingen i en salatbolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter. Server resten av dillen og sitronbåtene til retten.