20-30
Glutenfri
Meksikansk bowl med pulled jalapeño pork, avokadohummus, sorte bønner og urtedressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
Ris
Fullkornsris
135 g
Pulled jalapeño pork
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Chiliflak
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Meksikansk bowl
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
1 stk
Avokadohummus
1 pakke
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 775 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene til retten hvis du ikke er så glad i sterk mat, eller vil justere styrken selv.
- Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
- Meksikansk bowl: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med avokadohummusen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.