15-20
Laktosefri
Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- sennep,
- hvete
Basisvarer
- olivenolje
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Kyllingfilet
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Bulgursalat
Bulgur (Hvete)
125 g
Nektarin
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Vinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
Sitron
1 stk
Olivenolje
½ ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 580 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 44 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker å forenkle tilberedningen så kan kyllingen kuttes i terninger og vendes kald inn i salaten.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Kyllingfilet: Ha kyllingen og sjyen fra pakken i en ildfast form (se tips), og stek den i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.
- Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Vinaigrette: Bland sammen sennepsvinaigretten, saften fra sitronen og ½ ss olivenolje i en liten skål.
- Bulgursalat, fortsettelse: Skyll og kutt nektarinen og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og tørk ruccolaen. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål og bland inn vinaigretten og den ferdigkokte bulguren. Topp med kyllingen og sjyen. Vel bekomme!