15-20
Glutenfri
Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
Jasminris
Jasminris
135 g
Chili con carne
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Chili con carne
600 g
Vann
½-1 dl
Tilbehør
Koriander
1 bunt
Tortillachips
½–1 pakke
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 903 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 109 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Chili con carne: Skrell og kutt gulroten i terninger. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 3 minutter. Tilsett chili con carnen og ½–1 dl vann, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er gjennomvarm.
- Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.