15-20
Laktosefri
Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
Hoisinmarinert pulled pork
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Grønnsaker
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Rødt eple
1 stk
Steamed buns
Steamed buns (Soya, Hvete)
1 pakke
Chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 739 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 90 g
- Protein 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Hoisinmarinert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
- Grønnsaker: Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken og eplet i strimler.
- Steamed buns: Kok opp litt vann i en kjele, og legg i en sil. Bruk gjerne en dampkjele, bambusdamper eller fiskekjele. Vannet skal ikke nå opp til silen. Legg bunsene i silen, og legg lokk på kjelen. Damp bunsene i 3–4 minutter, til de har blåst seg opp og er gjennomstekte. Legg bunsene over på en tallerken, og dekk tallerkenen med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg varme frem til servering.
- Chilimajones: Fyll bunsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen.