15-20
Glutenfri
Fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- sukker
- salt
- pepper
- olje
- smør
Kokte småpoteter
Småpoteter
300 g
Råkostsalat
Gulrøtter
2 stk
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Kremet eggesalat
Egg (Egg)
2 stk
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
⅓ pakke
Lettrømme (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
Sitron
½ stk
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 726 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 57 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kokte småpoteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Råkostsalat: Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
- Kremet eggesalat: Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
- Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
- Kremet eggesalat, fortsettelse: Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
- Vel bekomme!