15-20
Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
Pasta casarecce
Casarecce (Hvete)
100–200 g
Grønnsaker
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Stekt kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Urtemiks
1 pakke
Hvitløksstekt brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Smør (Melk)
½ ss
Servering
Krutonger (Hvete)
40 g
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 912 kcal
- Fett 46 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Grønnsaker: Skyll og tørk salaten, og riv bladene i grove biter. Skyll og kutt tomaten i terninger.
- Stekt kylling: Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Ha kyllingen over på en tallerken.
- Hvitløksstekt brokkoli: Del brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk ønsket mengde av hvitløken. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkolien i 3–4 minutter, til den har fått litt farge. Ha i ½ ss smør og den finhakkede hvitløken mot slutten av steketiden.
- Servering: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Ha pastaen, grønnsakene, kyllingen og brokkolien på et serveringsfat, eller i en bolle, og fordel cæsardressingen, krutongene og osten over.