15-20
Laktosefri
Panert torsk med couscous og ingefærstekte grønnsaker, servert med curry- og mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Couscous
Couscous (Hvete)
125 g
Chilistekte grønnsaker
Savoykålblanding
300 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Tilbehør
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 875 kcal
- Fett 45 g
- Karbohydrater 89 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For mer smak på couscousen, kan du blande den ferdigkokte couscousen med de ingefærstekte grønnsakene før servering.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Panert torsk: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
- Couscous: Tilbered couscousen som anvist på pakken.
- Chilistekte grønnsaker: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek savoykålblandingen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ønsket mengde av ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.