15-20
Laktosefri
Kyllingspyd med søt soya- og ingefærsaus, og couscoussalat med agurk og nektarin
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- smør
- olje
Couscoussalat med agurk og nektarin
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½ stk
Nektarin
1 stk
Restaurantsalat
50 g
Smør (Melk)
½ ss
Søt soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Sweet chili-saus
1 pakke
Lime
½ stk
Kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 557 kcal
- Fett 8 g
- Karbohydrater 79 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
- Couscoussalat med agurk og nektarin: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha ½ ss smør og grønnsaksbuljongen i kokevannet.
- Søt soya- og ingefærsaus: Bland soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen sammen i en skål. Smak til med saft fra limen.
- Couscoussalat med agurk og nektarin, fortsettelse: Skyll agurken, nektarinen og salaten. Kutt agurken og nektarinen i små terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen, agurken, nektarinen og salaten i en serveringsskål.
- Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 3–4 minutter på hver side (se tips).
- Nyt måltidet!