Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette
15-20
Laktosefri

Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • hvete

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Sprø kylling

crispy kyllinglårkjøtt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g

Pastasalat

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
tomat
Tomat
1 stk
reddiker
Reddiker
1 pakke
ruccola
Ruccola
50 g
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 757 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 89 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tomater trives ikke så godt i kjøleskapet, men bør helst oppbevares i romtemperatur, gjerne på kjøkkenbenken.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Sprø kylling: Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Kutt kyllingen i strimler. 
  3. Pastasalat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann.
  4. Pastasalat, fortsettelse: Skyll tomaten, reddikene og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og reddikene i skiver. Bland sammen pastaen, tomatene, reddikene og ruccolaen i en salatbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og smak til med salt og pepper. Topp salaten med den sprø kyllingen.
  5. Vel bekomme!