Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette
Laktosefri

Pastasalat med sprø kylling, tomat, reddiker og sennepsvinaigrette

4.11 (243)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Pasta
200 g
(Hvete)
Tomat
1 stk
Reddiker
1 pakke
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 757 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tomater trives ikke så godt i kjøleskapet, men bør helst oppbevares i romtemperatur, gjerne på kjøkkenbenken.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og sprø. Kutt kyllingen i strimler. 
 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og skyll den i kaldt vann.
 Skyll tomaten, reddikene og ruccolaen. Kutt tomaten i terninger, og reddikene i skiver. Bland sammen pastaen, tomatene, reddikene og ruccolaen i en salatbolle. Vend inn sennepsvinaigretten, og smak til med salt og pepper. Topp salaten med den sprø kyllingen.
Vel bekomme!
God middag!