Kyllingpanne med paprika og squash i kremet ajvarsays, servert med jasminris
15-20
Glutenfri

Kyllingpanne med paprika og squash i kremet ajvarsays, servert med jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • olje
  • pepper

Ris

jasminris
Jasminris
135 g

Kylling gyros

squash
Squash
½ stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
kyllinggyros
Kyllinggyros
300 g
ajvar
Ajvar
½–1 pakke
kokestabil matfløte
Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 836 kcal
  • Fett 45 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Kyllingpanne, forberedelse: Skyll squashen og paprikaen. Rens paprikaen, og kutt paprikaen og squashen i grove biter. Skrell og kutt rødløken tynne i båter. 
  3. Kyllingpanne: Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllinggyroskjøttet i omtrent 3 minutter. Rør litt rundt underveis så kjøttet blir jevnt stekt på begge sider. Ha kjøttet over på en tallerken. 
  4. Kyllingpanne, fortsettelse: Varm opp stekepannen på nytt til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek grønnsakene i 3–4 minutter, til det får litt farge. Krydre med salt og pepper. Tilsett ½ dl vann, matfløten og ønsket mengde av ajvarsausen, og ha kyllingkjøttet tilbake i pannen. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.
  5. Vel bekomme!