15-20
Vegetar
Basilikumkremet gnocchi med fersk mozzarella, cherrytomater, ruccola og krutonger
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olivenolje
Kremet gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g
Sjalottløk
1 stk
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Crème fraîche (Melk, Laktose)
75–150 g
Basilikumolje
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Tomatsalat
Cherrytomater
250 g
Ruccola
50 g
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 712 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 66 g
- Protein 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kremet gnocchi: Tilbered gnocchien som anvist på pakken. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Hell laken av mozzarellaen, og riv den i biter.
- Tomatsalat: Skyll cherrytomatene og ruccolaen, og ha det i en serveringsskål. Vend inn litt olivenolje og topp med krutongene.
- Kremet gnocchi, fortsettelse: Hell vannet av de ferdigkokte gnocchiene, men la det være igjen omtrent ½ dl vann i kjelen. Bland inn løken, crème fraîchen, grønnsaksbuljongen, basilikumoljen og mozzarellaen, og smak til med salt og pepper.
- God middag!