Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat
Laktosefri

Seinuggets med ovnsbakte poteter, bbq-dip og nektarinsalat

3.58 (65)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Sei nuggets
350 g
(Fisk, Hvete)
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Bbq saus
½–1 pakke
Nektarin
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sitron
½ stk
Olivenolje
½ ss
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
700 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
Skyll potetene og kutt potetene i tynne båter. Fordel dem utover den ene halvdelen av et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 3 minutter.   
Ha lettmajonesen i en skål, og smak til med bbq saus.  
 Ta potetene ut av ovnen, og vend inn persilladen. Fordel nuggetsene utover den andre halvdelen, og stek det hele i ovnen i 15 minutter. 
Skyll nektarinen, del den i to og fjern steinen. Kutt fruktkjøttet i tynne båter. Ha kålsalaten og nektarinen i en skål, og skvis over litt saft fra sitronen. Bland inn ½ ss olivenolje, litt salt og pepper. Kutt resten av sitronen i båter og server til retten.   
Vel bekomme!