20-30
Laktosefri
Glutenfri
Vegetar
Linsesalat med avokado og mangosalsa, toppet med egg og mango- og currydressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- sennep,
- nøtter
Basisvarer
- olivenolje
- salt
- pepper
Kokte egg
Egg (Egg)
2 stk
Mangosalsa
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Grønne linser
Grønne linser
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Linsesalat
Avokado
1 stk
Tobladssalat
50 g
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 708 kcal
- Fett 53 g
- Karbohydrater 39 g
- Protein 20 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kokte egg: Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 6–8 minutter.
- Mangosalsa: Skrell mangoen og skyll agurken. Kutt mangoen og agurken i terninger. Skyll limen, og finriv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Bland sammen mangoen og agurken i en skål. Smak til med olivenolje, saften og skallet fra limen, chiliflakene og salt.
- Grønne linser: Ha linsene i en sikt og skyll de i kaldt vann. La vannet renne fra. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek linsene i ingefærblandingen i 3–4 minutter. Smak til med litt salt og pepper.
- Linsesalat: Del avokadoen i skiver. Skyll og tørk tobladsalaten. Skrell og kutt eggene i to. Legg linsene utover et serveringsfat. Topp med tobladssalaten, mangosalsaen, avokadoen, eggene og peanøttene. Hell curry- og mangodressingen over salaten før servering.