Glutenfri
Fiskekaker
med krydderstekte poteter og råkost med pære, servert med remuladeNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
 - olivenolje
 - olje
 - pepper
 - salt
 - sukker
 
Kokte timian- og hvitløkspoteter
350 g
Fiskekaker
360 g
Spinat
50 g
Dill
1 bunt
Pære
1 stk
Råkostmiks
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
1 ts
Remulade
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 725 kcal
 - Fett:
 - 42 g
 - Karbohydrater:
 - 60 g
 - Protein:
 - 27 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spinaten kan stekes sammen med potetene de siste 5 minuttene av steketiden. Fiskekakene kan også stekes i ovnen på brettet med potetene.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 12–15 minutter.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. 
 Skyll spinaten, dillen og pæren. Grovhakk dillen og kutt pæren i tynne skiver. Bland sammen 1 ss eddik, 1 ts sukker og litt olivenolje i en bolle. Vend inn spinaten, dillen, pæreskivene og råkostmiksen. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. 
 Server remuladen til retten. God middag! 
Vel bekomme!
